Informationsteknik

Kreativa lösningar

Med hjälp av den senaste informationstekniken skapar vi kreativa lösningar för din verksamhet.
Optimera daglig verksamhet, säljprocesser och gör det lätt för dina kunder att orientera sig.

Informationskiosker

OmniKiosk är en enkel och snygg informationskiosk med touchskärm som är lättplacerad och där touchskärm, dator, chassi och mjukvara ingår. Optimerad för att visa din befintliga hemsida.

OmniKoisk fungerar perfekt både att visa informatorn på och använda som bokningsstation för kunder och besökare. OmniKiosk finns i olika utförande och går att få med eller utan skrivare och tangentbord.

Informationssystem

Dessa fungerar som en informations display till besökarna på plats på centret. Informationssystemet är integrerat med bokningssystemet och uppdateras live. Era gäster hälsas välkomna, får info om vart de ska gå, exempelvis “Gå till receptionen eller “Gå till restaurangen” eller “Tack för besöket”. Den uppdateras live hela tiden.

Dessutom kan man lägga in valfritt antal informationsmeddelande som scrollar i botten på skärmen för att informera besökarna ytterligare och skapa merförsäljning.

[instagram-feed cols=4 showheader=false showcaption=false num=4 sortby=random]

Ännu mer

Vi erbjuder ytterligare produkter och tjänster för att förenkla och förbättra din vardag.
Med hjälp av den senaste teknologin och bred kunskap inom relaterade områden finns vi där för dig.

Bokningssystem

Vårt bokningssystem är så mycket mer än bara bokning. Här sköter du allt på samma ställe. Dygnet runt, online. Håll koll på verksamhet, merförsäljning och effektivitet.

CONTENT MANAGEMENT

Vi kan ta ett helhetsgrepp om din digitala kommunikation eller göra punktinsatser vid behov. Oavsett omfattning och nivå finns vi där för dig och din verksamhet.

Kontakta oss

Vill du boka in en presentation eller få lite mer information?
Fyll i kontaktformuläret nedan eller ring oss direkt på +46 40 65 66 601.